Skip links

#gillakreativ

I vår Flagship store i Boden hittar du Ugglans Bokhandel med ett av Sveriges bredaste sortiment för böcker och konstnärsmaterial! Som en av få fysiska bokbutiker i Norrbotten kan vi erbjuda någonting för alla åldrar och intressen. Välkommen in önskar Pasi med personal!

Utställningar / Be Creative-dagar

Några gånger per år brukar vi ha utställningar eller en konstnär som gästar butiken under en dag. Följ @gillakreativ på instagram för att inte missa när det händer!

[ld_woo_products_list template="carousel" grid_columns="4" columns_gap="22" prevnextbuttons="yes" navarrow="custom" navhalign="carousel-nav-center" navfloated="carousel-nav-floated" navvalign="carousel-nav-middle" prev="#E-8_JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIybHFkLWljbi1lc3MlMjBpY29uLWlvbi1pb3MtYXJyb3ctYmFjayU1QyUyMiUzRSUzQyUyRmklM0U=" next="#E-8_JTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTVDJTIybHFkLWljbi1lc3MlMjBpY29uLWlvbi1pb3MtYXJyb3ctZm9yd2FyZCU1QyUyMiUzRSUzQyUyRmklM0U=" prevoffset="-45px" nextoffset="-45px" navoffset="top: 40%" nav_arrow_color="rgb(0, 0, 0)" nav_arrow_color_hover="rgba(0, 0, 0, 0.75)" limit="8"]

Följ taggen #gillakreativ

Din bokhandel i Boden.

Hos Ugglans bokhandel i Boden hittar du böcker, barnböcker, facklitteratur och självklart alla bästsäljande och populära författare. Som medlem i Ugglans Bokhandel kan vi såklart beställa hem de böcker vi inte har på lager i butik. Välkommen till din bokhandel i Boden!

Kontakta oss