Skip links

Gilla Inramat

Ett otroligt utbud mitt i Boden – Utskrifter, fotoramar, förstoringar, canvas & företagslösningar. Välkommen till oss!
Snyggare hem

Sedan 2010

Hos Gilla Inramat har du en butik som förstår vikten av att ha ramar i högsta kvalitet. Vår personal har specifik utbildning för att kunna möta våra kunders frågor och behov angående fotoutskrifter & ramar. Välkommen till oss!

I vår strävan att erbjuda ett komplett sortiment av heminredning och tjänster startade vi Gilla Inramat 2017. Sedan dessa är vi en av Sveriges största ramaffär sett till tjänster och utbud.

Allt för studenten

Sedan starten 2017 har Gilla Inramat levererat studentplakat till Bodens studenter samt Luleås studenter. Välj ut ditt favoritfotografi på den blivande studenten så fixar vi resten! Välj om du vill ha ett klassiskt studentplakat, ett lyxigt dubbelsidigt eller en poster. Luleå & Bodens största leverantör av studentskyltar & studentplakat!

Studentplakatet kommer i den vanligaste storleken som är 50 x 70 cm och levereras med pinne som man enkelt kan fästa på baksidan med hjälp av den dubbelhäftande tejpen som ingår till varje plakat. Dessutom har plakatet rundade hörn, vilket blir en extra säkerhet i vimlet!

Äkta glas

Till skillnad från exempelvis ett stort varuhus i Haparanda så är nästan alla våra ramar i äkta glas, vilket ger en helt annat lyster & luxuös känsla av bilderna.

Professionell personal

Hos Gilla Inramat hittar du utbildad personal och professionella fotografer som gärna hjälper dig.

Tusentals motiv

Vi har tillgång till hela Adobe stock photos, vilket innebär tiotusentals bilder till ditt förfogande. Utöver det har vi även motiv från lokala fotografer.

Kontakta oss