Skip links

Gilla Home

I våra butiker i Boden & Luleå hittar du ett otroligt utbud av allt inom heminredning för alla rum & alla säsonger. Välkommen till oss!

Heminredningsbutik i Boden & Luleå

Vi har snyggat till Norrbottningars hem sedan 2010. Vårt sortiment byts ut löpande och efter säsong – Välkommen till Gilla Home!

Hitta inredning som passar din personliga inredningsstil och som skapar ditt personliga hem. Vi erbjuder ett brett utbud av inredning som kommer ger värme och glädje i ditt hem. Vi har snygga och praktiska produkter till alla rum i hemmet. Uppdatera dina krukor, vaser eller ljuslyktor samt få ordning hemma genom att förvara rätt, vi har flera olika förvaringslådor.

Vi har också Norrbottens stösta sortiment av bastutillbehör! Hos Gilla Home hittar du allt för att göra bastuupplevelsen till det lilla extra.

För att få den där mysiga hemkänslan rekommenderar vi våra ljus & ljusstakar, samt tvål & doft från flera olika varumärken. Välj bland ljuvligt gott doftande doftljus eller inred med snygga ljuslyktor i härliga färger och former.

Hos Gilla Home skapar du din personliga känsla i hemmet. Här har du all heminredning du behöver!

Doftljus

Gilla Home har ett brett utbud av doftljus. Vi har allt från Yankee Candles till mindre aktörer som tillverkar veganska, miljövänliga och skonsamma för de med allergier.

Bastutillbehör

Hos oss hittar du Norrbottens största sortiment av bastutillbehör! Välkommen in i någon av våra butiker i Boden eller Luleå.

Sedan 2010

Vi har funnits sedan 2010 och flera gånger blivit prisade. Vi vill att alla ska kunna ha möjlighet att förverkliga sina inredningsdrömmar, från koja till slott! Välkommen in till Gilla Home i Boden & Luleå!

Kontakta oss